Soorten babyfoons

Babyfoons zijn er in verschillende soorten en maten. Het is maar net waar jij behoefte aan hebt. Wil je je kindje kunnen zien of vind je dat niet per se nodig? Vind je het handig om je smartphone te gebruiken als babyfoon? Of ben je gehecht aan extra functies zoals een groot bereik? Er is voor ieder wat wils. Bekijk hier de verschillende soorten babyfoons en klik door voor meer informatie.

Babyfoon met camera

Babyfoon met camera

Vind je het fijn om af en toe te kunnen spieken bij je slapende kindje, zonder dat je de babykamer in hoeft? Met een babyfoon met camera heb je je kindje altijd in beeld.

> Beste babyfoon met camera

Babyfoon zonder camera

Babyfoon zonder camera

Ben je op zoek naar een babyfoon die gewoon doet wat -ie moet doen: laten horen wanneer je baby huilt? Dan past een babyfoon zonder camera waarschijnlijk het beste bij jou.

> Beste babyfoons zonder camera

Babyfoon met app

Babyfoon met app

Wil je een babyfoon met camera, die daarnaast ook nog een app heeft zodat je je kindje ook op je smartphone kunt bewonderen? Dan is een babyfoon met app voor jou heel geschikt.

> Beste babyfoons met app


 

Wifi-babyfoon

Wifi-babyfoon

Met een wifi-babyfoon geniet je van oneindig bereik: je kunt je kindje altijd zien liggen in zijn of haar bedje, waar ter wereld je ook maar bent.

> Beste wifi-babyfoons

IP-camera babyfoon

IP-camera babyfoon

Een IP-camera lijkt veel op een wifi-babyfoon: je bekijkt het beeld van de camera via een app. Het verschil zit ‘m meestal in de beeldkwaliteit en extra functies.
> Beste IP-camera babyfoons

Babyfoon-app

Babyfoon-app

Wil je geen los apparaat aanschaffen en heb je toevallig toch nog een oude smartphone of tablet in de kast liggen? Dan kun je ook een babyfoon-app downloaden.

> Beste babyfoon-apps


 

Babyfoon groot bereik

Babyfoon met groot bereik

Heb je een groot huis of ga je graag even bij de buren borrelen terwijl je kindje op een oor ligt? Ga dan voor een babyfoon met een groot bereik.

> Beste babyfoons met groot bereik

top