Over mij

Hoi, ik ben Michelle! Ik ben de oprichter van Beste-babyfoon.nl. Op deze website geef ik advies over babyfoons en alles wat daarmee te maken heeft.

Waarom een website over babyfoons?

Toen ik in 2018 voor de eerste keer moeder werd, vond ik het lastig om goede, eerlijke en onafhankelijke informatie te vinden over alle spullen die je nodig hebt voor je kind. Dat moest beter kunnen! Omdat ik het altijd al leuk vond om websites te bouwen, teksten te schrijven en dingen uit te zoeken, besloot ik om dan maar zelf informatie te verzamelen en op internet te zetten.

Ik begon met het maken van websites over producten die je nodig hebt als je een baby krijgt, zoals kinderwagens, autostoeltjes, traphekjes, campingbedjes, kinderstoelen, buggy’s en dus ook babyfoons. Et voilà: Beste-babyfoon.nl was geboren!

Zo kom ik tot mijn advies

Ik help jonge ouders te kiezen voor de juiste babyuitzet op basis van mijn eigen ervaringen. Als moeder van twee kids heb ik veel dingen zelf uitgeprobeerd en weet ik wat handig is. Daarnaast baseer ik mijn advies op testresultaten van o.a. de Consumentenbond. Ook gebruik ik top 10-lijsten van grote webwinkels als bol en Amazon. Ten slotte gebruik ik reviews van andere ouders om te zien welke producten populair zijn en waarom.

Een kleine commissie

Op deze website vind je uitgebreide informatie en transparant advies over babyfoons. Ik verwijs je soms met een linkje door naar de website van een partner, zoals bol, Amazon, Babypark, Prénatal of Van Asten Babysuperstore. Daar kun je meer gegevens vinden over de babyfoon en kun je ‘m vaak ook meteen aanschaffen. Als je dat doet, ontvang ik van deze partner een kleine commissie waarmee ik deze site kan onderhouden. Dit kost jou niets.

Adverteren of contact?

Wil je samenwerken met Beste-babyfoon.nl? Kijk dan op de pagina Adverteren. Heb je een tip voor de redactie, een opmerking of een vraag? Gebruik dan dit contactformulier.

top