Merken babyfoons

Met een babyfoon hou je altijd een oortje en/of oogje in het zeil bij je kindje. Of je nou kiest voor een babyfoon zonder camera, een babyfoon met groot bereik of een wifi-babyfoon: er is voor ieder wat wils. Ongeacht welk model of merk je kiest, een babyfoon zorgt ervoor dat je je baby met een gerust gevoel in zijn of haar bedje legt.

Er zijn veel verschillende merken babyfoons op de markt. Een aantal bekende merken babyfoons in Nederland zijn Philips Avent, Alecto, Luvion, Motorola en Orretti. De babyfoons van deze merken worden grondig getest en krijgen vaak goede recensies, ook van onafhankelijke partijen zoals de Consumentenbond. Zo weet je zeker dat je een betrouwbare babyfoon in huis haalt.

 
Merken babyfoons

 

Alecto babyfoon logo

De babyfoons van Alecto behoren tot de populairste en meest verkochte babyfoons van Nederland. Ze vallen ook geregeld in de prijzen bij tests van bijvoorbeeld de Consumentenbond.

→ Meer over Alecto babyfoons

Philips Avent babyfoon logo

Philips Avent is een Nederlands merk dat al sinds 1984 producten voor baby’s en hun ouders ontwikkelt. Philips Avent babyfoons staan bekend om hun betrouwbaarheid en innovatieve functies.

→ Meer over Philips Avent babyfoons

Luvion babyfoon logo

Het Nederlandse merk Luvion is een trendsetter als het gaat om babyfooninnovaties. In 2005 was het de eerste fabrikant die een babyfoon met camera op de markt bracht. Ze hadden dus een vooruitziende blik!

→ Meer over Luvion babyfoons

Motorola babyfoon logo

Motorola staat bekend om de eenvoudige, no-nonsense babyfoons. Het design is vaak simpel en de bediening is gebruiksvriendelijk. Echt een aanwinst voor de babykamer dus.

→ Meer over Motorola babyfoons

Orretti babyfoon logo

Orretti is een relatief nieuw merk dat inmiddels verschillende babyfoons met camera op de markt heeft gebracht. Een aantal van deze Orretti babyfoons is heel populair onder jonge ouders.

→ Meer over Orretti babyfoons

top