Hoe werkt een babyfoon?

Hoe werkt een babyfoon?

Met een babyfoon sta je rechtstreeks in verbinding met je kleine spruit die lekker in z’n kamer ligt te slapen. Maar hoe werkt een babyfoon nou eigenlijk? Dit is afhankelijk van het type verbinding. Grofweg kun je dit opdelen in 4 categorieën: PMR, DECT, FHSS of wifi.

Babyfoon met beeldscherm of app header

Babyfoon met beeldscherm of app?

Yes, je hebt je keuze gemaakt: het wordt een babyfoon met camera! Maar wil je je kleintje liever bekijken op een los beeldscherm, of vind je het juist fijn om je baby op je smartphone in de gaten te houden? Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Dure babyfoon veiliger header

Is een dure babyfoon ook veiliger?

Wat zegt de prijs van een babyfoon eigenlijk over de veiligheid? Is een duurdere babyfoon echt beter dan een goedkope? Je leest hier het antwoord op deze vragen.

Gezond klimaat babykamer header

Zo zorg je voor een gezond klimaat in de babykamer

Wist je dat het klimaat in de babykamer een belangrijke rol speelt in de ontwikkeling van je kleintje? In dit blog lees je alles over de ideale luchtvochtigheid en temperatuur in de kamer van je kleine spruit.

Waarschuwingssignalen babyfoon header

Handige waarschuwingssignalen op je babyfoon

Ongeacht of je een babyfoon met camera of babyfoon zonder camera hebt: iedere babyfoon beschikt standaard over waarschuwingssignalen of geluidssignalen. Welke dit zijn, verschilt per model. Ontdek hier welke waarschuwingssignalen handig zijn.

Veilige plek babyfoon header

Hoe kies je een veilige plek voor de babyfoon?

De babyfoon hoort natuurlijk thuis op de kinderkamer, of in ieder geval in de buurt van de plek waar je kleintje slaapt. Maar waar kun je een babyfoon nou veilig neerzetten? Je leest het in dit blog.

Babyfoon hacken header

Babyfoon hacken: zo voorkom je ongewenste gluurders

Zodra je je kindje in je armen sluit, weet je: ik wil mijn kleintje voor altijd beschermen! Natuurlijk mag niemand zomaar aan jouw baby zitten, ook digitaal niet. In dit blog leggen we alles uit over het fenomeen ‘babyfoon hacken’, en belangrijker nog: hoe je kunt voorkomen dat je babyfoon gehackt wordt.

top