Babyfoon met beweegbare camera header

Babyfoon met beweegbare camera

Zoek je een babyfoon met camera die je kunt draaien en kantelen vanaf de ouder-unit? Kies dan voor een babyfoon met beweegbare camera, ook wel ‘pan/tilt camera’ genoemd.

Voordelen van een babyfoon met beweegbare camera

Het grootste voordeel van een babyfoon met beweegbare camera is natuurlijk dat je de camera altijd goed op je kindje kunt richten, ook als je kleine spruit zich heeft bewogen in z’n slaap. Zeker als je kindje kan kruipen en staan, zal -ie ook in bed een stuk beweeglijker worden. En wat dacht je van later, als je kindje wat groter is en met z’n vriendjes op zijn eigen kamer wil spelen? Dan kun je met een babyfoon met beweegbare camera toch alles goed in de gaten houden, zonder dat je er bovenop zit.

Beweegbare camera: draaien en kantelen

Een babyfoon met beweegbare camera kan meestal twee kanten op bewegen: naar boven naar beneden (kantelen, ’tilt’) en van links naar rechts (draaien, ‘pan’). Combineer je die twee bewegingen, dan kun je de camera in haast iedere denkbare hoek manoeuvreren.

Los van de beweegbaarheid van de camera, kun je de camera van een babyfoon al dan niet inzoomen. Sommige camera’s hebben een optische zoomfunctie (waarbij de kwaliteit gelijkblijft, ondanks dat je inzoomt), maar de meeste camera’s beschikken over een digitale zoomfunctie (waarmee je alleen het bestaande beeld verder uitvergroot). Een babyfoon met een op afstand bestuurbare camera hoeft niet per se over een zoomfunctie te beschikken, maar vaak gaat dit wel hand in hand.

Beweegbare camera

Beste babyfoons met beweegbare camera

Niet iedere babyfoon met camera wifi-babyfoon, babyfoon met app en IP-camera babyfoon is op afstand bestuurbaar. Is dat een functie die je graag zou willen hebben, dan moet je dus specifiek op zoek naar een babyfoon met beweegbare camera. Hieronder vind je de beste babyfoons die over deze functie beschikken.

Alecto DVM-200
 
Alecto DVM-200

  • Ontvangt goede beoordelingen van gebruikers
  • Groot scherm (4,3 inch)
  • Handige extra functies

Meer info

Bekijk bij bol.com

 

Orretti X8 babyfoon met beweegbare camera
 
Orretti X8

  • IP-camera die als babyfoon kan worden gebruikt
  • Hoge resolutie videobeeld
  • In zowel wit als zwart te koop

Meer info

Bekijk bij bol.com
top